Workshops

Workshops

  • admin
  • 8 oktober 2019
  • 0 Reacties

Ik geniet ontzettend van mijn vak en ik vind het fijn om dit met anderen te kunnen delen. Je kunt daarom ook bij mij terecht voor verschillende fotografie workshops. Momenteel bied ik de volgende workshops aan:

1. Basisfotografie: Haal meer uit je camera.
2. Smartphone fotografie
3. Avondfotografie
4. 1 op 1 workshop of een eigen groep. Deze workshops zijn op maat.
5. Smartphone fotografie voor bedrijven op locatie is een leerzame workshop om je werknemers betere foto’s te leren maken van projecten, of als een leuke afwisseling op het personeelsuitje en een evenement.

Workshop basisfotografie: Haal meer uit je camera!

Heeft het fotografie vak je interesse gewekt en wil je meer kennis opdoen? Dan is deze basis-workshop erg geschikt voor jou! Vergeet de automatische stand en haal meer uit je camera.

Naast de basistechnieken zal ik je ook leren om letterlijk met een fotografisch oog door je camera te kijken en we zullen bezig gaan bezig met compositie.
Het is een afwisselende eendaagse workshop op een mooie locatie in Ankum, waarbij je naast de theorie zelf, in de praktijk aan de slag gaat met de opdrachten die je krijgt en die vervolgens besproken worden.

 

Wanneer: 25 juni en de volgende workshop is op 27 augustus.
Minimaal 4 en maximaal 6 personen, vanwege een kleine groep genoeg ruimte voor al je vragen.
Tarief: € 125 pp, inclusief thee/koffie en lunch.
Duur: 10:00 – 16:30uur.
Locatie: Inspirerende en mooie locatie in Ankum, Dalfsen.

 

 

 

 

 

Workshop Smartphone fotografie

Een smartphone is geen camera, maar toch kun je er prachtige beelden meemaken! Ben jij nieuwsgierig naar hoe je de beste foto’s maakt met je eigen telefoon? Bij deze workshop leer je hoe je het beste met licht, contrasten en effecten speelt op je eigen telefoon. Voorkennis is niet nodig.

Wanneer: Data binnenkort bekend. Houd de website en social media in de gaten. Voor privé groepen en bedrijven op aanvraag.
Tarief: Minimaal 6 en maximaal 6 personen € 38,50 pp.
Duur: 19:30 – 21:30uur.
Locatie: Fotostudio A14

 

 

 

Workshop Avondfotografie

Avondfotografie is prachtig om te doen. Maar hoe maak ik nu die mooie opname? Je leert jou camera-instellingen, de valkuilen, welke accessoires, objectieven ed je nodig hebt om die ene sfeervolle foto te kunnen maken.

Voordat we op pad gaan leren we de kneepjes van avondfotografie door samen de theorie en camera-instellingen door te nemen.
We fotograferen op diverse plekken in Ommen, ook uitleg over HDR (High Dynamic Range) fotografie wordt behandeld tijdens deze workshop.

Benodigdheden: Basiskennis van je camera waarop je iso, diafragma en sluitertijd handmatig kunt instellen, stevig statief en indien in bezit van een (draad)ontspanner en zaklampje.

Wanneer: 30 september en 14 oktober.
Minimaal 4 en maximaal 6 personen per workshop.
Tarief: € 55,50
Duur: 19:30 – 22:30 uur.
Locatie: Ommen

Love my work?