Over mij

Fotostudio A14

Mijn naam is Aniek Wessel. Na het afronden van de fotovakschool in Apeldoorn ben ik sinds 2012 professioneel fotograaf zowel nationaal als internationaal. Sinds 2021 heb ik ook een eigen fotostudio, waar ik ontzettend blij mee ben en waarmee ik mijn opdrachtgevers op een leuke manier kan helpen aan mooie foto’s in verschillende settingen. Daarnaast fotografeer ik met net zoveel plezier op locatie.

Mijn passie voor fotografie is ontstaan doordat ik graag creatief bezig ben. Met fotograferen kan ik mooie beelden maken die een verhaal vertellen of iets artistieks hebben. Iets kunnen betekenen voor anderen en dat te mogen doen met mijn vak, vind ik geweldig!

Het perfecte plaatje, maken we samen!

Aniek Wessel, aangenaam!

Ik fotografeer voor particulieren sinds 2012 en bedrijven sinds 2018. Dit doe ik met erg veel plezier en kunde. Ik vind het fijn om mijn creativiteit te uiten en daarbij ieder zijn wens na te streven om samen tot een fantastisch resultaat te komen.

Daarnaast vind ik het als vakfotograaf belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en de nieuwste technieken te leren en volg ik jaarlijks zelf diverse workshops en trainingen.
In 2021 ben ik aangesloten bij Masters Photographers Network, een organisatie van vakfotografen in Nederland en heb ik de Runner Up Award in ontvangst mogen nemen, een prachtig compliment.
Award – Fotostudio A14 (fotostudio-a14.nl)

Merken die ik heb mogen helpen aan mooie foto’s!

Love my work?