Particuliere fotografie

Particuliere fotografie

  • admin
  • 8 oktober 2019
  • 0 Reacties

Van jong tot oud, ieder persoon heeft zijn of haar unieke verhaal en het is mijn vak en passie om dit mooi vast te leggen op beeld. Je kunt daarom bij mij terecht voor verschillende fotoshoots. Denk hierbij o.a. aan portret, zwangerschap, new born, familie/gezin shoots, huisdieren en feesten. Heb je een eigen wens, dan kunnen we hier ook samen creatief mee aan de slag.

Ik verzorg professionele fotoshoots op verschillende binnen- en buitenlocaties. Van een stoere en industriële locatie, tot in een prachtig stukje natuur of in mijn fotostudio. Ontspannen in een mooie omgeving, waarbij je bij mij altijd op je gemak zult zijn. Dat is waar ik bekend om sta en waar ik mijn uiterste best voor doe, met als resultaat prachtige foto’s.

Portret

Bij het maken van portretfoto’s draait het volledig om jou. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemakt voelt, zodat we de puurste versie van jezelf kunnen vastleggen. De portretfoto’s kunnen op een spontane manier worden vastgelegd of juist artistiek, krachtig of serieus. In overleg kunnen we samen de meest originele foto’s maken. Daarnaast is het mogelijk om de foto’s op verschillende locaties te maken en eventueel een visagist bij te boeken (mits gewenst).

Zwangerschap en Newborn

Wat een geluk brengt een zwangerschap en daarna een pasgeboren baby’tje met zich mee. Dit geluk leg ik graag voor je vast en er een prachtige, blijvende herinnering van te maken. Bij een newbornshoot fotografeer ik kleine details van je kindje, tot aan het fotograferen van de liefde tussen elkaar als ouder(s) en kind. De veiligheid van je baby staat gegarandeerd voorop. De locatie kan naar wens besproken worden. Je bent van harte welkom in mijn fotostudio, maar ik kan ook op locatie komen.

Familie en vrienden

Mooie momenten vastleggen en herinneringen maken, dat is mijn doel van het fotograferen. Een spontane fotoshoot met familie of met vrienden/kennissen die dichtbij je staan. Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. De foto’s kunnen zowel binnen als op buitenlocaties geschoten worden, in de studio of op een locatie waar je zelf misschien al wel aan hebt gedacht. Een combinatie van een fotoshoot in de studio en een op buitenlocatie, behoort ook tot de mogelijkheden.

Bruiloften en feesten

Als professionele bruidsfotograaf werk ik graag onzichtbaar. Jullie zijn het stralende middelpunt van de dag. Ik ga helemaal op in het moment en zorg dat jullie en de aanwezige vrienden en familie er prachtig op staan. Daardoor letten jullie niet meer op mij en ben je helemaal jezelf.
Op deze bijzondere dag, leg ik kleine en grote momenten als een tastbare herinnering voor jullie vast.
Een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid te vieren? Ook dit breng ik graag voor je in beeld.

Kinderen

Wat gaat de tijd snel en wat groeien kinderen hard. Zoveel mooie momenten, zoveel mooie herinneringen. Ik fotografeer kinderen van alle leeftijden. Van pasgeboren baby’s tot tieners, zo leg ik op een tastbare manier hun ontwikkeling vast. Ook wanneer je kindje nog geboren moet worden, kun je bij mij terecht voor een prachtige zwangerschapsshoot.

Huisdieren

Huisdieren, wat zijn ze leuk. Het wordt een beestenboel met deze fotoshoot. Of ik nou je huisdier alleen op de foto zet of met jou samen, het worden gegarandeerd mooie herinneringen.

Een greep uit mijn werk

Love my work?