Sample Page - Fotostudio A14

Sinds 2018 leg ik prachtige beelden vast voor bedrijven. Ik vind het fantastisch om het verhaal van een bedrijf in beeld te brengen en te kunnen vertellen waar zij en hun medewerkers voor staan en wat zij willen uitstralen. Mijn doel is om het merk van bedrijven te versterken door o.a. professionaliteit en een fijne werksfeer vast te leggen. Ik fotografeer verschillende zakelijke foto’s, denk hierbij aan: teamfoto’s, portretten/profielfoto’s, evenementen en bedrijfspresentaties.

Teamfoto’s

De mensen zijn het belangrijkste deel van een organisatie. Zij laten het karakter zien van jouw bedrijf. Dit karakter leg ik graag voor je vast op beeld! De teamfoto’s kunnen we op verschillende manieren vastleggen. Spontaan, creatief of juist krachtig en sterk. Samen bepalen we de juiste invulling. De foto’s kunnen o.a. gebruikt worden voor op de website, voor een professionele uitstraling.

Portret/profielfoto’s

Wil je professionaliteit uitstralen op je profielfoto of op je eigen website? Of liever een spontane foto om de puurste versie van jezelf weer te geven? Dan nodig ik je graag uit in mijn fotostudio. Ik beschik over alle tools voor het perfecte licht en achtergronden. Uiteraard sta ik ook open voor andere locaties. Ook kun je een visagist boeken voor bij de shoot.

Evenementen

Ook voor bedrijfsevenementen kun je mij inschakelen. Denk hierbij o.a. aan een congres, beurs, vergadering, jubileum of personeelsfeest. Het evenement is tot in de puntjes goed geregeld en dit zal je zeker terugzien op de foto’s. De gasten van het event zullen een mooie blijvende herinnering krijgen. De foto’s kunnen als marketingtool worden ingezet of voor intern gebruik.

Bedrijfspresentaties

Bij een bedrijfspresentatie maak ik beelden van het bedrijf zelf en de medewerkers. Op deze manier kan ik de perfecte werksfeer vast leggen en het verhaal achter de organisatie op een mooie wijze laten zien. Daarnaast zal je met de beelden professionaliteit uitstralen en indruk maken op je doelgroep.

Een greep uit mijn werk

Love my work?